måndag 30 januari 2012

2011-12-13

Vi väcks kl 3.30 för att F ska få amma en sista gång innan opererationen. Kl 6 vill F amma igen så då kommer en syster och tar honom så att jag får duscha. Sedan badas F en sista gång. Kl 7.30 går vi ner till operationsavd.


F är än så länge vid gott mod trots att han tycker att han borde få krubba lite. P kommer rusandes strax efter att 
vi anlänt till operationsavd. Efter en kvarts väntan kom narkosläkaren och sa att F:s lungor låter bra och att operationen blir av. Han får lite lugnade i rumpan.


Sen fick vi komma in på operationsrummet och där tvingades han andas i en mask med adrenalinpreparat eftersom han varit rosslig. F grät och även mamma för han tyckte det var jättejobbigt att de höll fast den mot honom och den luktade illa.


Efter den hemska medicinen väntade vi några minuter på att narkosläkaren skulle komma. Eftersom F var så arg valde dom att söva honom snabbt, så han slocknade på några sekunder och då fick jag och P lämna opererationssalen..


Nu ska jag och P passa på att avnjuta hennes hemlagade matlåda, medans vi väntar på att operation ska ringa och säga att vi får komma ner, men det dröjer nog ett par timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar