tisdag 14 februari 2012

Dr Tarnow

Här är en bild på den skicklige kirurgen Peter Tarnow med sköterska som formade om F:s panna till den form han egentligen skulle varit född med. Vill även ge honom en eloge för hans insats under julhelgen då han ringde upp mig efter att jag mailat om F:s bula trots att han var julledig.

2 kommentarer:

  1. Hej! Vilken bra blogg för en mamma i samma situation! Om ett par dagar åker vi till gbg för en likadan operation. Min dotter är nu fyra månader och jag är såklart otroligt nervös och orolig. Information och bilder som dessa är hjälper min verkligen att förbereda mig för vad som kommer.
    Kram
    Elin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Elin.
      Vad bra att den gör någon nytta. Det är det jag vill med denna blogg. Jag tyckte själv det var svårt att hitta information från andra föräldrar som genomgått detta. Det är ju vi som upplevt detta som vet hur det känns och hur nervös och rädd man är inför operationen. Men personalen kommer ta väl hand om er alla, jag är så nöjd med deras bemötande av oss och då särskildt mot F :) Och visst kommer det bli ett par tuffa veckor men det är så skönt då den stora operationen är över. Fast nu oroar jag mig för opererationen då fjädern ska bort även fast det är en liten operation. Önskar er all lycka inför opererationen.
      Kram
      Jennie

      Radera